ZATORCAL / HOME ZATORCAL / EMPRESA ZATORCAL / TECNOLOGIA ZATORCAL / QUALITAT ZATORCAL / CLIENTS ZATORCAL / CONTACTAR
ZATORCAL / EMPRESA / HISTÒRIA ZATORCAL / TECNOLOGIA / FABRICACIÓ ZATORCAL / QUALITAT / SEGURETAT ZATORCAL / CLIENTS / PRODUCTES ZATORCAL / CONTACTAR / COM ARRIBAR
ZATORCAL / MAGNESI
ZATORCAL / TECNOLOGIA / INNOVACIÓ ZATORCAL / QUALITAT / MEDIAMBIENT
TECNOLOGIA
 

ZATORCAL, S.L. incorpora l'últim nivell tecnològic en instal•lacions, maquinària i equips de control.

A Santa Maria de Palautordera, ZATORCAL, S.L. disposa d'un nou edifici de 3.300 m² equipat amb les més modernes instal•lacions i, que per la seva configuració, permet un ràpid creixement i l'adaptació del lay-out a les necessitats productives de cada moment.

Les màquines de foneria injectada incorporen els últims avenços tecnològics del sector tals com un sofisticat control electrònic que permet conèixer en tot moment l'estat de funcionament dels equips i el seu entorn, forns de doble cambra per assegurar la temperatura del material fos.

   

Equips de lubrificació automàtics, sistema d'injecció amb fre, sistema de canvi ràpid de motlles, cél.lules automatitzades i en definitiva la configuració necessària per assegurar l'estabilitat del procés productiu.

ZATORCAL, S.L., disposa també dels principals equips de mesurament i control tals com màquina de mesurament tridimensional, bàscula electrònica, cambra de boira salina, etc. D'altra banda, la ubicació geogràfica de ZATORCAL, S.L., a només 45 quilòmetres de Barcelona, permet accedir a la seva infrastructura i beneficiar-se dels serveis de laboratoris oficials, associacions de motllistes i d'una xarxa de proveïdors i d'altres serveis altament qualificada.

    Tecnologia - motlle  
           
           
Powered by Virtual Domus 2006
ZATORCAL / IDIOMA ZATORCAL / CONTACTAR ZATORCAL / MAPA WEB
e-mail ZATORCAL S.L.